eVisions.cz

Instagram: 10 účtov, ktoré sledujem (Rado)

Rado sa vo svojom voľnom čase venuje okrem večerných spoločenských aktivít fotografii a letectvu. Ideálne je, keď tieto dva koníčky skombinuje. Pozrite sa, ktoré účty a prečo odporúča sledovať!

 

1. aviation.daily

Denná dávka lietadiel – veľké, malé, v rôznych situáciách. Tento profil repostuje fotografie iných autorov.

2. pilotmaria

K lietadlám patria neodmysliteľne piloti. A keď si spojíte jedno s druhým a pridáte ženu, výsledok musí byť byť perfektný.

3. pilotlindy

Ďalšia krásna pilotka Lindy, ktorá momentálne lieta v Taliansku pre spoločnosť Volotea. Kto by nechcel žiť život ako ona?

After a lovely 5 day weekend I’m back in the office! Happy!

Fotka zveřejněná uživatelem Lindy (@pilot_lindy),

4. brianlosito

Momentálne dvorný fotograf pre Air Canada. Predtým pôsobil vo Wolfe Air, čo je spoločnosť, ktorá sa špecializuje na air-to-air fotografiu (fotí lietadlá alebo iné objekty z vrtuľníkov alebo lietadiel). Robí zábery, ako nikto iný (veď má na to techniku).

5. jpcvanheijst

Pilot spoločnosti Cargolux, ktorého hobby je aj fotografia. A lietadlá aj svoju zrkadlovku vie ovládať naozaj dobre! Jeho fotografie vám skrátka vyrazia dych.

6. shindy

Rado má tiež rád nemčinu a ak práve nemôže s niekým konverzovať, rapuje mumle aspoň po nemecky v sprche. Shindyho texty sa ľahko pamätajú a sú úderné. No a na Instagrame vedie veľmi zaujímavý profil čo do usporiadania fotografií – veď posúďte sami!

„ROLI“ Video Out Now | DREAMS 11 NOV 16 | „ROLI“ Single ab heute Nacht digital erhältlich. Fotka zveřejněná uživatelem SHINDY (@prettymofukkanamedshindy),

7. demotivacia

Život nie je vždy len krásny a demotivácia vám ukáže, ako to chodí hlavne vo vzťahoch.

8. dreamchasersnorway

Ak chcete vidieť prírodu a človeka vo svojej plnej kráse, nie je nad čím uvažovať. Dreamchasersnorway vám ukážu the „nature´s finest“.

Norway, Olden ? @linejohan42 Snapchat: dcnorway? #dreamchasersnorway Fotka zveřejněná uživatelem Nature | Norway | Norge (@dreamchasersnorway),

9. jasonmpeterson

Majster čiernobielej fotografie. Ak sa vám páči tento žáner, Jason je váš must-follow umelec.

after hours

Fotka zveřejněná uživatelem jasonmpeterson (@jasonmpeterson),

10. danielkordan

Neuveriteľne talentovaný ruský fotograf, ktorý je zároveň ambasádorom značky Nikon. Zdržiava sa prevažne na nórskych Lofotoch.